skip to Main Content

Ontbijt met minister Asscher

Ontbijt met minister Asscher

Een bijzondere ontmoeting: Teun van Etten, directeur van Sport Servicepunt Langedijk, heeft woensdagochtend 15 februari mogen ontbijten met minister Lodewijk Asscher.

Social Enterprise NL, de organisatie die sociaal ondernemers verenigt, heeft SSL voor het ontbijt uitgenodigd, omdat het als enige sportorganisatie bij hen is aangesloten. SSL is voor hen een voorbeeld op het gebied van sociaal ondernemen met maatschappelijk vastgoed. De minister heeft zes keer met steeds drie ondernemers ontbeten, om te horen wat sociaal ondernemen is en welke meerwaarde dit heeft voor de lokale gemeenschap.

Uiteraard was Teun van Etten blij verrast door deze uitnodiging – en ook trots dat de manier waarop SSL onderneemt, door anderen wordt opgemerkt en gewaardeerd. Van Etten: “Al met al was het een zeer inspirerende bijeenkomst, met drie mooie verhalen van ondernemers die, door op een andere manier te ondernemen, de wijk of het dorp een stukje mooier willen maken. De minister was zeer geïnteresseerd en wilde graag weten wat ons beweegt. Ik heb goed aan kunnen geven wat ons drijft en waarom we doen wat we doen. Ook dat het niet makkelijk is geweest, maar dat het dankzij de inzet van onze medewerkers toch gelukt is! Het zou mooi zijn, als dit ontbijt in de toekomst een vervolg krijgt.”

Naast Sport Servicepunt Langedijk, waren ook MidWest en De Windvogel uitgenodigd.

Personeelsinfo 1
Foto: Social Enterprise NL
Anita van MidWest, Teun van Etten van Sport Servicepunt Langedijk, minister Asscher, Siward van De Windvogel en Willemijn Verloop, directrice van Social Enterprise NL.

Back To Top
X