skip to Main Content
0226-345660 info@sportsl.nl Sport Servicepunt Langedijk

Sport en Spel instuif bij Sporthal Geestmerambacht in de herfstvakantie

Op donderdag 24 oktober 2019  organiseert Sports Servicepunt Langedijk voor de jeugd tot en met 12 jaar een een leuke sport en spelochtend! De ochtend is van 9.00 uur tot 12.00 uur. Met een zaal vol springkussens, stormbanen, trampolines en tal van spelen aangeboden door onze sportinstructeurs kan de jeugd zich 3 uur lang vermaken. Later komen of eerder weg gaan kan ook maar leuk als je er de hele tijd bij bent.

Peuter/Kleuterplein

Speciaal voor de jongste jeugd is er een peuter/kleuterplein in de zaal waar kinderen tot 6 jaar zich kunnen vermaken. Dit gedeelte van de zaal is niet voor de oudere kinderen. Natuurlijk mogen de jongere kinderen ook in het andere deel van de zaal maar hou dan wel rekening met rennende en spelende oudere kinderen. Ouders en begeleiders zijn dan ook van harte welkom om mee te komen.

Sportclinics

In de B hal worden in deze tijd verschillende sportclinics gegeven waar je tussendoor aan mee kan doen. Deze keer zijn het clinics handbal en voetbal en worden verzorgt door onze sportinstructeurs. Om deze clinics voor iedereen uitdagend en leuk te houden zijn deze clinics ingedeeld op leeftijd. De planning zie je onder dit bericht.

 

Kosten

De kosten voor 3 uur lang sport en spel plezier is € 4,- te voldoen bij inschrijving via de website of aan de deur. Ook is er aan de deur de mogelijkheid om te betalen middels de Langedijker pas.

Extra instuif in de middag

Indien het animo groot is en de ochtend te druk gaat worden is er nog een mogelijkheid voor een middaginstuif. De inschrijving zal dan over gaan op de middag. Wanneer je gokt op een inschrijving bij de deur dan kan het dus zijn dat de ochtend al vol is en je dan alleen nog mee kan doen in de middag. Wanneer besloten wordt de sportinstuif ook in de middag te houden zal er ook een planning komen voor clinics in de middag. Hou voor de tussenstand deze site en facebook in de gaten.

Begeleiding

Er zijn sportinstructeurs aanwezig om de clinics aan te bieden en te begeleiden. Natuurlijk worden ook de spellen verzorgt door onze sportinstructeurs en is er toezicht in de zaal. Kinderen tot 6 jaar mogen komen spelen onder begeleiding van een ouder/verzorger die gratis mee naar binnen mag. Kinderen vanaf 6 jaar mogen zelfstandig meedoen en gebracht en gehaald worden, echter wel bij het achterlaten van een telefoonnummer zodat er gebeld kan worden indien nodig.

Planning clinics

09.30 uur  Start clinic groep 1,2,3 Voetbal
09.30 uur  Start clinic groep 4,5,6 Handbal
10.00 uur  Start clinic groep 7 en 8 Voetbal
10.00 uur  Start clinic groep 1,2,3 Handbal
10.30 uur  Start clinic groep 4,5,6 Voetbal
10.30 uur  Start clinic groep 7 en 8 Handbal
11.00 uur   Start extra clinic
11.30 uur   Start extra clinic

Inschrijving

Voor inschrijven, klik hier! Bij inschrijving gaat u akkoord met onze privacy statement!

Horeca

Tijdens de sportinstuif is het sportcafé geopend waar u als ouder een kopje koffie, thee, fris of iets anders kan nuttigen. Ook de keuken is open voor een lekkere versnapering na een ochtendje actief bezig zijn. Meegebracht drinken of een koekje kan eventueel worden genuttigd in de daarvoor bestemde ruimte in de zaal!

Kleding

Voor de sportclinics is sportkleding en binnensportschoenen vereist. Geen blote voeten of sokken in verband met de veiligheid.

Voor de zaal met springkussens en stormbaan mag je in sportkleding en ook in gewone kleding. Binnenschoenen mogen maar niet op de stormbaan en springkussens. Buitenschoenen gaan in de tas of in de kleedkamers.

Tassen en jassen kunnen worden achtergelaten in de kleedkamers (op eigen risico dus let op waardevolle spullen) of bij de aangewezen plekken in de zaal.

Aankomende evenementen “Sport Mix bij SSL”

november

geen evenementen

Back To Top
X