skip to Main Content
0226-345660 info@sportsl.nl Sport Servicepunt Langedijk

Sport en Spel instuif bij Sporthal Geestmerambacht in de voorjaarsvakantie

Op donderdag 20 februari 2020 organiseert Langedijk Sport&Events, onderdeel van SSL, voor de jeugd tot en met 12 jaar een een leuke sport en spelochtend! De ochtend is van 9.00 uur tot 12.00 uur. Met een zaal vol springkussens, stormbaan, trampolines en tal van spelen aangeboden door onze sportinstructeurs kan de jeugd zich 3 uur lang vermaken. Later komen of eerder weg gaan kan ook, maar leuk als je er de hele tijd bij bent.

Peuter/Kleuterplein

Speciaal voor de jongste jeugd is er een peuter/kleuterplein in de zaal waar kinderen tot 6 jaar zich kunnen vermaken. Dit gedeelte van de zaal is niet voor de oudere kinderen. Natuurlijk mogen de jongere kinderen ook in het andere deel van de zaal maar hou dan wel rekening met rennende en spelende oudere kinderen. Ouders en begeleiders zijn dan ook van harte welkom om mee te komen.

Judoclinics

Judo vereniging EBI Sports verzorgt judoclinics in de gymzaal.

Volgens het volgende schema:

09.30-10.00 uur  Groep 0,1 en 2

10.00-10.30 uur  Groep 3 en 4

10.30-11.00 uur  Groep 5 en 6

11.00-11.30 uur  Groep 7 en 8

11.30-12.00 uur Extra clinic

Kosten

De kosten voor 3 uur lang sport en spel plezier is € 4,- te voldoen bij inschrijving via de website of aan de deur. Ook is er aan de deur de mogelijkheid om te betalen middels de Langedijker pas. Stuur in het laatste geval je aanmelding met naam van het kind, leeftijd, mail en telefoonnummer naar info@sportsl.nl

Begeleiding

Er zijn sportinstructeurs aanwezig om ook verschillende spelvormen aan te bieden en te begeleiden en toezicht te houden in de zaal. Kinderen tot 6 jaar mogen komen spelen onder begeleiding van een ouder/verzorger die gratis mee naar binnen mag. Kinderen vanaf 6 jaar mogen zelfstandig meedoen en gebracht en gehaald worden, echter wel bij het achterlaten van een telefoonnummer zodat er gebeld kan worden indien nodig.

Inschrijving

Voor inschrijven, klik hier! Bij inschrijving gaat u akkoord met onze privacy statement!

Horeca

Tijdens de sportinstuif is het sportcafé geopend waar u als ouder een kopje koffie, thee, fris of iets anders kan nuttigen. Ook de keuken is open voor een lekkere versnapering na een ochtendje actief bezig zijn. Meegebracht drinken of een koekje kan eventueel worden genuttigd in de daarvoor bestemde ruimte in de zaal!

Kleding

Voor de sportclinics is sportkleding en binnensportschoenen vereist. Geen blote voeten of sokken in verband met de veiligheid.

Voor de zaal met springkussens en stormbaan mag je in sportkleding en ook in gewone kleding. Binnenschoenen mogen maar niet op de stormbaan en springkussens. Buitenschoenen gaan in de tas of in de kleedkamers.

Tassen en jassen kunnen worden achtergelaten in de kleedkamers (op eigen risico dus let op waardevolle spullen) of bij de aangewezen plekken in de zaal.

Aankomende evenementen “Sport Mix bij SSL”

augustus

Sport en Spel na de bel

Sport en Spel na de bel

Back To Top
X