skip to Main Content
0226-345660 info@sportsl.nl Sport Servicepunt Langedijk
DIGITAL CAMERA

Vooral in de winter wil je soms een uurtje een tennisbaan huren, met name voor binnen tennis. Lekker tennis spelen op een binnenbaan. Reserveren kan door middel van een telefoontje of mailtje aan onze beheerders.

Let erop dat er met name op de avonden de meeste vraag is naar wintertennis en binnenbanen. Met name op doordeweekse avonden vanaf 17.00 uur is het lastig een binnenbaan te boeken.

Tevens speelt mee dat er wordt gewerkt met winter contracten, waarbij 25 weken een binnenbaan voor een vast tijdstip wordt gereserveerd.

Prijzen
De tarieven zijn overdag en in het weekend voordeliger.Na 17.00 uur zijn de tarieven het hoogste. In de zomervakantie is er een korting op de tarieven.

Het is ook mogelijk de hele tennishal te huren voor, bijvoorbeeld, een familie-tennis-feest of bedrijfsuitje. Met het sportcafé kunnen daarbij afspraken gemaakt worden voor de verzorging van de inwendige mens.

Mocht u besluiten een contract baan aan te gaan, dan kan het een idee zijn om dat met een groep van minimaal 4 a 5 personen te doen. Daarmee deelt u de kosten en bent u flexibeler te ruilen als u verhinderd bent. Wat tennissers in de winter vaak vervelend vinden is dat er slechts een uur getennist kan worden, omdat de volgende groep alweer klaar staat. In dat geval kunt u besluiten met een andere groep gezamenlijk 3 uur te huren, waarbij groep 1 90 minuten speelt en groep 2 ook. Dat zorgt vaak voor wat extra tijd om even rustig in te spelen en een dubbelpartij te spelen.

Op de woensdagmorgen wordt in de B-hal een tombola gespeeld. Daarbij speelt u 2 X 3/4 uur tegen steeds een andere tegenstander. Als u hiervoor interesse heeft kunt u zich aanmelden bij een van de beheerders.

Aankomende evenementen bij SSL

augustus

Sport en Spel na de bel

Sport en Spel na de bel

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht (verplicht)

Voer deze code in: captcha

Lees hier onze Privacy Policy
Ik ga akkoord met de Privacy Policy*

Back To Top
X