skip to Main Content
DSC_07609(406x610)

Nh1816 Wandel4daagse Langedijk

Staan jouw wandelschoenen al een tijdje te verstoffen in de kast en moeten ze nodig weer gebruikt worden? Dan hebben wij goed nieuws, want de Nh1816 Wandel4daagse Langedijk gaat alsnog door! Vanwege de corona crisis gaat het wel gebeuren onder aangepaste voorwaarden.

Wat is er anders dit jaar?

De Wandel4daagse is en blijft één groot feest voor jong en oud. De routes kunnen nog steeds gelopen worden. Dat is voor ons natuurlijk het belangrijkste. Iedereen kan nog steeds zijn/haar favoriete afstand lopen door ons mooie Langedijk. Dit jaar krijgen de deelnemers geen boekje mee waar de route in staat, maar is er een fotoalbum te downloaden. Aan de hand van de foto’s die in de juiste volgorde staan, is het mogelijk om de routes te lopen. Kijk tijdens het lopen goed naar de omgeving, zodat je precies weet hoe je moet lopen. Zorg er ook voor dat je het juiste fotoalbum download! Na inschrijving krijgt elke deelnemer de link opgestuurd naar de fotoalbums!

Wat moet je doen om een medaille te ontvangen?

In de zomervakantie heb je twee weken de tijd om de vier routes te lopen van jouw afstand. Deze twee weken gaan in vanaf het moment dat de eerste route gelopen is. In de foto albums zijn per route vier fotomomenten. Deze fotomomenten moeten de deelnemers fotograferen. Maak er een extra leuke en originele foto van en plaats van elke route de drie foto’s in een klein foto overzichtje! Deze foto’s zijn jouw bewijs dat je de routes ook echt gelopen hebt. Jouw persoonlijke foto album kan opgestuurd worden naar r.dekker@actiefsportenevents.nl. Heb je alle routes keurig gelopen dan sturen wij de juiste medaille naar je op!

Waar kan je inschrijven?

Via deze link kom je bij het inschrijfformulier voor de Nh1816 Wandel4daagse Langedijk. Vul alle velden in en geef ook aan voor de hoeveelste keer je de Wandel4daagse gaat lopen. Kosten bedragen 4 euro per deelnemer, let op want je mag maar één deelnemer per keer inschrijven!

Na de inschrijving is het mogelijk om vanaf zaterdag 4 juli de foto albums te downloaden!

Aankomende evenementen “Wandel4daagse bij SSL”

december

Sport en Spel na de bel

Sport en Spel na de bel

Back To Top
X