skip to Main Content
0226-345660 info@sportsl.nl Sport Servicepunt Langedijk

Sport Servicepunt Langedijk is trots op het feit dat bedrijven een toegevoegde waarde zien in De SMP Derby Cup. Deze sponsoren zorgen er voor dat wij de coaches, spelers en toeschouwers echt iets waardevols mee kunnen geven.

Logo SMP Sportscare

Namens SMP SportsCare was ik blij verrast toen ik hoorde dat er een zaalvoetbal toernooi georganiseerd zou gaan worden voor de selecties van de Langedijker clubs. Eindelijk dacht ik, wat een geweldig initiatief! De jeugd selecties van de O-13, O-15, O-17 en O-19 van alle Langedijker clubs, en niet te vergeten de senioren selecties van Vrone, DTS, LSVV en BOL. Een evenement op één dag bestaande uit een zaalvoetbal toernooi en een FIFA toernooi.

Vanuit ons bedrijf werken wij met veel verenigingen, scholen, bedrijven en instanties samen. Heel veel verenigingen en bijbehorende activiteiten ondersteunen wij vanuit SMP. Wij zoeken een wisselwerking om elkaar te helpen. Hoe mooi is het dan om sponsor te worden van een evenement waar alle Langedijker voetbal clubs bij betrokken zijn.

Namens Team SMP wensen wij de organisatie van dit (nu al) prachtige evenement heel veel succes.

Jan Kramer

Back To Top
X