skip to Main Content
0226-345660 info@sportsl.nl Sport Servicepunt Langedijk

Sport en spel na de bel

Sport Servicepunt Langedijk vindt het belangrijk dat kinderen bewegen. Wegens het continurooster zijn de kinderen vroeg uit, en is de verleiding groot om lekker te gaan gamen of achter de televisie te kruipen. Hier willen wij verandering in brengen en daarom bieden wij sport en spel activiteiten aan.

Elke week gaan wij verschillende sporten en spellen aanleren aan de kinderen. Dit kan de ene week een voetbalclinic zijn, en de andere week zijn ze aan het apenkooien. Het doel van de lessen is de leerlingen in beweging te krijgen. Daarnaast willen we hen stimuleren om de sport- en spelactiviteiten in hun vrije tijd zelf te gaan toepassen, bijvoorbeeld op speelveldjes in de buurt.

Bovenbouw groep 6, 7 & 8:
Is uw kind na de gratis instuif helemaal enthousiast geworden? Dan kan hij/zij voor 20,- euro per maand elke maandag van 14:45 – 16:30 uur met ons komen sporten en spelen in de sporthal Geestmerambacht.

Adres: Dokter Wilminkstraat 3, 1723 XN Noord-Scharwoude.

Onderbouw groep 3, 4 & 5:
Is uw kind na de gratis instuif helemaal enthousiast geworden? Dan kan hij/zij voor 20,- euro per maand elke dinsdag van 14.30 – 15.30 uur met ons komen sporten en spelen in de gymzaal Lourens Bogtmanstraat 7.

Adres: Lourens Bogtmanstraat 7, 1724 SV Oudkarspel.

Aanmelden voor Gratis instuif:
Is uw kind geïnteresseerd in deze leuke sport en spel middag klik dan hier.

Kleding:
Zaalschoenen – Gym kleding.

Voorbeeld Sport en spel activiteiten:

Apenkooien
Hindernisbaan
Hockey
Voetbal
Volleybal
Basketbal
Voetbalpool

Air Hockey SSL variant
Tafeltennis SSL variant
Sjoelen SSL variant
En nog veel meer leuke sport en bewegingsactiviteiten!!

Back To Top
X